lunes, 11 de marzo de 2013

EXPERIMENTA 2013: TOT UN ÈXIT!

Com era d'esperar, un any més l'EXPERIMENTA  de l'IES Manacor ha sigut tot un èxit. Els alumnes del centre han viscut amb entusiasme i il·lusió aquests dies. Tant pel fet de mostrar els increïbles fenòmens que tenen lloc a la vida quotidiana als seus companys, amics i familiars; com pel fet de ser model i entusiastes dels visitants més petits.

El nerviosisme viscut dies enrera per a que tot sortís bé, fugí davant els primers visitants. Els companys, el primer, i més difícil, jurat... no tingueren paraules. Tot sortí com estava previst. Al capvespre, les visites més esperades, mares, pares, padrins, germans, cosins... l'emoció omplia els diferents estands. Les explicacions omplien el silenci habitual del centre a l'horabaixa. Els pares, mares, germans,..., escoltaven amb emoció i alegria el que els seus explicaven.

Tots reunits al voltant de la ciència amb entusiasme, interès i alegria. 




Alguns dels experiments foren: Jocs interactius, Maquetes de les plaques tectòniques, Sura o no sura, Què menjam?,Gel sec, Alerta amb l'acetona, etc. Podeu esbrinar en què consisteixen visitant clicant aquí.

Els alumnes i professors del programa de diversificació agraeix la participació de tota la comunitat educativa de l'IES Manacor, així com cadascuna de les escoles i visitants.

Gràcies a tots per venir! Us esperem l'any que vé! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario